Een uniek hotel volledig gewijd aan de wereld van wijn. Alle kamers zijn ingericht door een wijnproducent met elk hun eigen verhaal. In combinatie met het fantastische wijnrestaurant en de wijnbar een heerlijke bourgondische hippe plek om te genieten. Gelegen in het centrum van het charmante levendige mergelstadje ‘Valkenburg’ 

 

Het wijnhotel van nederland

Een spraakmakend hotel waarbij wijn, cultuur en de Limburgse Bourgondische leefstijl samenkomen. Wijnhotel Valkenburg legt zich toe op de wereld van wijn zodat u de wijntraditie van onze mooie regio kunt ontdekken. In ons hotel hebben wij een selectie van maar liefst 170 verschillende wijnsoorten uiteraard uit Nederland maar ook uit de rest van Europa en midden en zuid Amerika. Ons hotel is rustig gelegen maar toch op een steenworp afstand van het gezellige centrum met bijzondere winkels en talloze toeristische attracties.

Onze kamers en villa’s hebben allemaal een unieke en bijzondere inrichting. Alle kamers en suites zijn gekoppeld aan een wijnproducent. Dit zorgt ervoor dat elke kamer zijn eigen wijnthema en karakter krijgt wat uiteraard terug te zien is in het interieur. 

Het is helaas niet mogelijk om via de reserveermodule op onze website een specifieke kamer te boeken. Wel kunt u kiezen voor de verschillende kamertypes. Wilt u toch een specifieke kamer van een wijnproducent boeken? Neem dan contact met ons op!

 

SCROLL

Het laatste nieuws over ons hotel

Augustus 2023 Ben jij al bekend met onze High Wine? Je geniet ...
Wij nemen u graag mee in de wereld van wijn. Er staan diverse ...
September 2022 Na ruim een half jaar voorbereiden en verbouwen is ...
Het huidige Hotel Tummers van de gelijknamige familie Tummers ...
Dormio Group heeft het viersterren Hotel Tummers in Valkenburg ...