Kamer 24
Wijndomein Heerenhuys d’r Pley

Dit wijndomein bezit vier wijngaarden te weten: Wijngaard Op gen Heugde , Wijngaard Noordal, Wijngaard Chritièn en Wijngaard Asberg. Alle vier deze wijngaarden bevinden zich rondom de kern van het prachtige Noorbeek. Hier in het Heuvelland, in het uiterste zuiden van Nederland, zijn deze wijngaarden onderdeel van BOB Mergelland. Dit houdt in dat deze wijnen officieel worden gewaardeerd op hun kwaliteit.  
Pierre Gubbels, Noorbekenaar en wijnliefhebber, heeft zijn hobby de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. In 2009 begon hij zijn eerste wijngaard ‘Noordal’. Dit markeerde de start van Heerenhuys d’r Pley. 

Deze comfort room met balkon is modern uitgerust en voorzien van diverse attributen en aankleding van Wijndomein Heerenhuys d’r Pley. 

Let op! Het is helaas niet mogelijk om via de reserveermodule op onze website een specifieke kamer te boeken. Wel kunt u kiezen voor de verschillende kamertypes. Wilt u toch een specifieke kamer van een wijnproducent boeken? Neem dan contact met ons op!