Kamer 62
Champagne Drappier

Het Champagnehuis Drappier is gelegen in Urville, Bar-sur-Aube. Hier werden bijna 2000 jaar geleden de eerste wijnstokken geplant door de Romeinen. In 1152 was het de heilige Bernard, van de abdij Clairvaux, die de eerste wijnkelders liet bouwen. In de 19e eeuw is uit deze overblijfselen het Champagnehuis Drappier ontstaan.
  
Tegenwoordig wordt het champagnehuis geleid door de achtste generatie van de familie Drappier, Michel en Sylivie en hun kinderen Charline, Hugo en Antoine. Het champagnehuis is het eerste wijngoed dat C02- neutraal gecertificeerd is. Ze beperken hun ecologische voetafdruk in alle stappen van het productieproces; van de zorg voor de druif tot aan het recyclen en upcyclen van de fles.

Dankzij een lage dosage (hoeveelheid suiker) en het beperkte gebruik van sulfieten komen de verschillende facetten van het terroir goed tot hun recht.  

Deze comfort room is modern uitgerust en voorzien van diverse aankleding van Champagnehuis Drappier.

Let op! Het is helaas niet mogelijk om via de reserveermodule op onze website een specifieke kamer te boeken. Wel kunt u kiezen voor de verschillende kamertypes. Wilt u toch een specifieke kamer van een wijnproducent boeken? Neem dan contact met ons op!